Blog

Het Laatste Nieuws
Afbeelding van een slak en een luipaard.

HOE ZORGT U ERVOOR DAT UW WEBSITE SNELLER LAADT?

Laadt uw website langzaam in webbrowsers zoals Chrome, Internet Explorer en Safari? Of is er een pagina waarop u secondelang moet wachten voordat deze op het beeldscherm verschijnt? Nog erger: misschien weet u niet eens dat uw website langzaam laadt. Hoe komt u er dan achter dat de laadsnelheid van uw website niet goed is? Lees dan dit artikel door en ontdek hoe u dit probleem kunt oplossen. Want een website die langzaam laadt, is funest voor uw bedrijf.

Lees verder
Afbeelding van een oog van een mevrouw en daar doorheen zie je nullen en enen.

ARTIFICIAL WEB DESIGNER EN BOUWER THE GRID

Misschien een van de nieuwste tools in de wereld van Content Management Systems (CMS). Op basis van kunstmatige intelligentie maakt een machine in 3 minuten jouw website. Deze machine wordt ook wel The Grid genoemd. Dus gooi de webdesigners en ontwikkelaars maar gewoon overboord? Een machine doet gewoon het werk!

Lees verder

Leg geen zout op alle slakken, maar week ze erin

Of ik weet hoe je broccoli klaarmaakt. Dat vraagt mijn moeder aan mij. Ja, natuurlijk weet ik dat. Dûh, ik kom ook van deze planeet. Men kapt de roosjes, wast die, koken en eten maar. "Oh", zegt ze nonchalant, "ik week de roosjes eerst in heet water met zout". Ze laat een lange stilte vallen.

Lees verder