Persberichten worden geschreven op basis van 'no cure no pay'.
Informeer naar de voorwaarden van de dienst 'no cure no pay'.
U krijgt kosteloos advies over de nieuwswaarde van uw boodschap.

Wordt uw persbericht niet geplaatst? Dan hoeft u niets te betalen.

U krijgt kosteloos advies over de nieuwswaarde van uw boodschap. Lees hieronder de voorwaarden. Ja, ik wil!

Het Persbericht.

Laat mij uw verhaal vertellen en bekendmaken.

Persbericht versus advertentie

Hoeveel geld bent u kwijt voor het plaatsen van 3 advertenties in de media? Misschien 900 euro? En levert dat het gewenste resultaat op? Zo nee, lees dan verder en ontdek dat het goedkoper en beter kan.

De opbrengst van 1 persbericht is vele malen groter dan het plaatsen van 3 advertenties in verschillende media. Voor 1 persbericht vraag ik 250 euro, inclusief btw. Voor het plaatsen van 3 advertenties bent u hoogstwaarschijnlijk 900 euro kwijt.

En de winnaar is...

Ervaring leert dat mijn geschreven persbericht in ten minste 5 media geplaatst wordt als 'redactioneel stuk'. Tenslotte is ook het bereik vele malen groter. Een win‐win‐situatie dus.

Tot nu toe zijn al mijn klanten ‐ naar aanleiding van het persbericht ‐ geïnterviewd door een journalist van een lokaal nieuwsblad en/of regionale omroep.

Als journalisten uw persbericht plaatsen als een redactioneel stuk, krijgt u veel aanzien. Een onafhankelijk medium bepaalt namelijk dat uw dienst belangrijk nieuws is. Dat wekt vertrouwen op en dat is pas publiciteit!

Blijf uit de prullenbak

Journalisten hebben het heel erg druk. Zij worden gespamd door persberichten. Daarom worden onduidelijk geschreven berichten gelijk in de (digitale) prullenbak weggegooid.

Daarom moet uw persbericht perfect in orde zijn. Het bericht wordt dan 1 op 1 overgenomen en geplaatst in de media.

Ik, Doriet Begemann, ben tekstschrijver en freelance journalist. Ik begrijp als geen ander hoe journalisten persberichten lezen en het nieuws selecteren. Daarnaast heb ik de kennis om vanuit het perspectief van de lezer te denken.

Investeringskosten.

Uw persbericht wordt voor 250 euro, inclusief btw, geschreven.

Dit gebeurt op basis van 'no cure no pay'. Wordt uw bericht niet geplaatst? Dan hoeft u niets te betalen. Maar aan deze dienst zijn wel voorwaarden gekoppeld.

De voorwaarden

Zo wil ik van tevoren het onderwerp van uw boodschap weten. Ik kan een redelijk goede inschatting maken of uw persbericht wel of niet wordt geplaatst in de media.

Als ik inschat dat het persbericht niet geplaatst wordt, dan behoud ik mij het recht voor om uw opdracht te weigeren.

Schat ik in dat uw persbericht wél wordt geplaatst, dan treedt de 'no cure no pay' in werking.

Als het persbericht in tenminste 1 geprinte én in 1 online medium geplaatst wordt, is aan de voorwaarde voldaan. Hierbij zijn de landelijke dagbladen uitgesloten. De lokale én regionale media doen wel mee.

In overleg spreken we samen af welke media dat volgens u moeten zijn.

Portfolio Persberichten

Wilt u nog meer casussen zien? Bekijk het portfolio