De Beer Handel en Transport Webshop / Copywriter / Responsive Webdesign / SEO / Video

webshop - https://www.debeerhandelentransport.nl

Ervaar bits en bytes webshop in 46 seconden

Afbeelding van de website www.debeerhandelentransport.nl op desktop, tablet en smartphone.

1 website voor alle soorten beeldschermen

Deze Wordpress Webshop is ontwikkeld met de plugin WooCommerce. De website laadt supersnel, is extra beveiligd tegen hackers en geoptimaliseerd voor SEO door slimme copywriting.

Het design van deze website is responsive. Dit houdt in dat de lay‐out meeschaalt met de schermformaten van desktops, laptops, tablets en smartphones.

De Beer Handel en Transport kan zelf gemakkelijk en snel producten toevoegen aan de webshop en de voorraden bijhouden.

Wilt u ook een webshop? Neem dan contact met mij op via: info@bsharp‐media.nl. Want Bsharp Media vertelt uw verhaal. Van idee naar woord en beeld.

Illustratie van een webshop

Supersnelle laadtijd website

Zoekmachine gigant Google stelt eisen aan de laadtijd van een website op een apparaat. Die moet snel zijn voor zowel computers als mobiele apparaten.

Om een website sneller te laden heb ik de volgende technieken gebruikt: browsercaching, gzip, optimaliseren van afbeeldingen, comprimeren van bestanden en een supersnelle webserver.

Afbeelding van SEO.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Bsharp Media heeft de zoekmachine optimalisatie verzorgd. Begin juli 2017 is de website www.debeerhandelentransport.nl online gegaan.

Op 17 september 2017 had de website een pagina 1 en 2 notering in Google op de zoekwoorden 'handel transport drachten'.

Dit resultaat heb ik als copywriter allereerst bereikt door de webteksten zoekmachine vriendelijk te schrijven. Ten tweede door de juiste woorden te gebruiken in de meta‐tags. Tenslotte door 'schone' codeer‐ en programmeercode te schrijven.