Hoe lokt u mensen die nog nooit van u gehoord hebben naar uw website? Lees dan deze pagina en ontdek het antwoord.

Door SEO slim toe te passen in uw website, kunt u zoekmachines zoals Google verleiden.

Lok bezoekers via SEO
naar uw website.

Hoe lokt u mensen die nog nooit van u gehoord hebben naar uw website? Door webteksten zoekmachinevriendelijk te schrijven. Deze techniek wordt Search Engine Optimization (SEO) genoemd oftewel zoekmachine optimalisatie.

Afbeelding van een oog van een mevrouw met bits en bytes
Wat is het precies?

SEO wat?!

Kort door de bocht houdt SEO in dat zoekmachines te beïnvloeden zijn. Hiervoor moeten de juiste woorden gebruikt worden in de webteksten in combinatie met foutloos geschreven code. Zo kan Google uw website hoog in de zoekresultaten plaatsen.

De zoekmachine doet het werk.

SEO hoe?!

"Oké, duidelijke taal", denkt u misschien. "Iemand is op zoek. Hij toetst een woord in via de zoekmachine en dan verschijnt mijn website bovenaan in de zoekresultaten. Hij is nieuwsgierig, klikt op mijn link en bezoekt mijn website". Dat is het resultaat van SEO.

Verleid de zoekmachine!

Google verleiden

Door SEO slim toe te passen in uw website, kunt u zoekmachines zoals Google verleiden. Als zij van u houden, wordt uw website hoog in de zoekresultaten geplaatst. Hierdoor verwijzen zoekmachines meer mensen door naar uw website.

Digitale verleiding

Op het gebied van digitale verleiding is goed nieuws te melden. Zo hoeft u niet te beschikken over de fysieke aantrekkingskracht van een model. Uw website hoeft geen glossy te zijn. Het draait onder andere om het gebruik van de juiste woorden in de webteksten.

Liefdesverhouding

Het is een liefdesverhouding
tussen woorden en zoekmachines.

Slimme woorden

Door woorden slim in te zetten, zullen de zoekmachines van uw website houden.

Belonen

Mensen zullen u belonen voor de duidelijke boodschap en de makkelijke vindbaarheid.

Juiste woorden

Maar hoe vindt u eigenlijk de juiste woorden voor uw webteksten?

Copywriter

Laat een goede copywriter voor u werken. Bij Bsharp Media bent u op het juiste adres.

Samen zoeken

Samen zoeken wij naar de juiste woorden die zoekmachines niet kunnen weerstaan.

Google‐ranking op pagina 1

Kerstpakkettenactie

Op 1 juni 2014 is de site www.kerstzwolle.nl online gegaan. Binnen 3 maanden stond de website op pagina 1 in Google op de zoekwoorden 'kerst zwolle' en 'kerstpakkettenactie zwolle'. Ga voor meer info over dit project naar: Kerstpakkettenactie Zwolle.

Google‐ranking op pagina 1

Aannemer FtBbouw

FtBbouw richt zich vooral op het realiseren van badkamers. Daar is de SEO‐techniek op afgestemd. Op dit moment staat de website www.ftbbouw.nl op pagina 1 in Google op de zoekwoorden 'Aannemer badkamer Utrecht'. Meer info: FtBbouw.

Google‐ranking op pagina 1

Outdoor Kinderopvang

Voor 'Ontdek & Doe ‐ Outdoor Kinderopvang' heeft Bsharp Media de webteksten geschreven. Op de zoekwoorden 'bso zwolle' krijgt de onderneming een Google‐ranking op pagina 1. Ga voor meer info over dit project naar: Outdoor Kinderopvang.

 
Startersgids voor SEO

Handleiding Google

Google heeft een handleiding geschreven over de eigen zoekmachine. Hierop is de kennis van Bsharp Media gebaseerd. (Klik hier en de gratis handleiding verschijnt in een nieuw venster.)

Iphone

Communicatie met klant voorop

Natuurlijk draait het bij SEO niet alleen om zoekmachines, maar vooral om uw klanten. Een website kan hoog in de zoekresultaten komen, maar als uw webteksten onduidelijk zijn, dan klikken uw klanten alsnog weg.

De zoekwoorden voor de zoekmachines worden alleen gebruikt als fundament voor uw webteksten. De teksten worden vanuit dit fundament verder opgebouwd naar uw boodschap.

Uw boodschap wordt verwoord in makkelijk leesbaar Nederlands. Aan de bezoeker wordt de informatie gegeven waarnaar hij op zoek zijn. Door duidelijke webteksten wordt hij aangespoord tot actie.

Meer over webteksten
Wilt u casussen zien? Bekijk het portfolio