Algemene Werkwijze

Voor het eerste gesprek komt Doriet Begemann gratis en vrijblijvend bij u op bezoek. U mag ook bij Bsharp Media langskomen. Maar dan belandt u wel bij Doriet thuis aan de gezellige keukentafel. Zij huurt geen duur kantoorpand en daardoor kan zij haar tarief tegen een scherpe prijs aanbieden.

Algemene werkwijze

Tarief

Als richtlijn wordt er een uurtarief van € 50 gehanteerd. Dat is exclusief btw en € 0,19 kilometervergoeding.

Woont u in de Randstad? Dan komt Doriet Begemann met het openbaar vervoer naar u toe. Zij is in het bezit van een 40 procent kortingskaart en reist tweede klas. Dit tarief kunt u aanhouden voor het maken van uw eigen berekening.

Plan van aanpak

Op basis van het gesprek wordt er een plan van aanpak gemaakt. Hierin staan de werkzaamheden beschreven die Bsharp Media voor u mag uitvoeren.

Op de offerte staat precies vermeld wat de kosten zijn. Het bedrag op de offerte is ook het eindbedrag. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Zo komt u achteraf niet voor financiële verrassingen te staan.

Diensten die voor het eerst worden op‐ en aangeleverd, zijn voorlopige ontwerpen. In deze ronde mag u kritiek uiten. Uw aanpassingen worden daarna verwerkt in de definitieve versie.

Rechtenvrij

Een bedrijf is altijd in beweging. Met de neus vooruit en gericht op de toekomst. Een tekst die nu geschreven wordt, is misschien over 2 jaar verouderd. Daarom worden de teksten rechtenvrij aangeleverd.

Als u wilt, kunt u zelf de woorden aanpassen als uw bedrijfsformule daarom vraagt. De teksten zijn te beschouwen als het woordfundament waarop u verder kunt bouwen en schrijven.

Zo bent u ervan verzekerd dat het fundament van uw teksten perfect is. En dat u de juiste communicatieve vertaalslag hebt gemaakt naar uw klant.